Η νέα ταινία του Δημήτρη Μπαβέλλα στο No Borders International Co-Production Market (20-25/9)

Το νέο φιλμ του Δημήτρη Μπαβέλλα (Runaway Day) με τίτλο Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ επιλέχτηκε να συμμετάσχει στο No Borders International Co-Production Market, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φόρουμ συμπαραγωγών που διοργανώνεται από το Independent Filmmaker Project στην Αμερική.

Το Independent Filmmaker Project (http://www.ifp.org) ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1979 με σκοπό την προώθηση και προστασία του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Από τους κόλπους του έχουν ξεκινήσει ταινίες των Τοντ Σόλονζ, Μάικλ Μουρ, Μιράντα Τζουλάι κ.α. Το No Borders International Co-Production Market θα διεξαχθεί στα πλαίσια της Independent Film Week, από τις 20-25 Σεπτεμβρίου στο Lincoln Center στη Νέα Υόρκη. Περισσότερες πληροφορίες για τα project που συμμετέχουν μπορείτε να βρείτε εδώ: http://blogs.indiewire.com/shadowandact/140-new-projects-selected-for-the-ifps-2015-project-forum-slate-20150723

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία του πολύχρονου θεσμού όπου ένα ελληνικό project συμμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα του IFP! 

Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ είναι μια κωμωδία δρόμου, όπου το βασικό ρόλο ερμηνεύει ο Μάκης Παπαδημητρίου. Παραγωγός της ταινίας είναι η Λίνα Γιαννοπούλου, συμπαραγωγός ο Νίκος Μούτσελος των εργαστηρίων εικόνας 2|35 και την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Vox Productions της Τζίνας Πετροπούλου.

Αυτό είναι το δεύτερο φόρουμ συμπαραγωγών, όπου το project θα παρουσιαστεί μετά το CineLink Co-Production Market που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Σαράγεβο.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

https://www.facebook.com/RunawayDay

http://vimeo.com/bavellas

Λίστα με 100 καλύτερες Αμερικάνικες 70ς ταινίες

 23/07/2015

«Πιροσμάνι » του Γκεόργκι Σεγκελάγια

 24/07/2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.