Τσίπρας-Μητσοτάκης: Διάλογοι για τις διακοπές των Χριστουγέννων πριν μιλήσουν για το Κυπριακό [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνάντηση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ενόψει της διάσκεψης της Γενεύης είχαν τη Δευτέρα οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.  Η διάθεση των δύο πολιτικών, όπως έδειξε ο  διάλογος που είχαν μπροστά τις κάμερες, υπήρξε χαλαρή, καθώς αναφέρθηκαν στο πώς πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

«Βρήκαμε μία ευκαιρία να βρεθούμε οι πέντε μας», τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης -αναφερόμενος στην οικογένειά του- για να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας: «Αυτές οι ημέρες αυτό το καλό έχουν ότι μας δίνουν την ευκαιρία…», για να προσθέσει ο αρχηγός της ΝΔ: «Δυστυχώς περνάνε γρήγορα».

«Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια συνολική αποτίμηση του Κυπριακού και να ανταλλάξουμε κάποιες σκέψεις καθώς είμαστε στην τελική φάση. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα είναι και το τέλος της διαπραγμάτευσης αν τα πράγματα δεν πάνε καλά» τόνισε εν συνεχεία ο πρωθυπουργός.

«Καλοδεχούμενη η πρόσκληση για ενημέρωση, έστω και αν γίνεται την ημέρα που ξεκινούν οι διαβουλεύσεις στη Γενεύη. Παρά ταύτα, είναι σημαντικό να υπάρχει μια εθνική γραμμή για το ζήτημα αυτό. Έχει επιτευχθεί μια σημαντική πρόοδος, οι μεγάλες δυσκολίες είναι ακόμη μπροστά μας. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πλαίσιο κοινά αποδεκτό όσον αφορά την εθνική στρατηγική της χώρας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Χρυσόγονος: Δεν μετανιώνω γι αυτά που είπα περί Καρανίκα-Νοτοπούλου

 08/01/2017

«Έπεσε» η σελίδα της Ντίνας Μπαζιά στο facebook μετά την ανάρτηση για το παιδί των Ρούπα-Μαζιώτη

 09/01/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.