Στην εκκενωμένη από δυνάμεις καταστολής Βίλα Ζωγράφου δίνει συναυλία η Μαρία Φαραντούρη

Αμαυρώνοντας το αγωνιστικό της παρελθόν, η  Μαρία Φαραντούρη δίνει την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουνίου συναυλία στον πρόσφατα εκκενωμένο από δυνάμεις καταστολής, σε αγαστή συνεργασία με τον «αριστερό» Δήμο Ζωγράφου, Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Βίλα Ζωγράφου.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ MUSIC NOW!, το οποίο διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου.

Όπως αυτάρεσκα αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Ζωγράφου: «Με αφορμή την Παγκόσμια μέρα μουσικής ανοίγουμε στους δημότες μας [τη Βίλα Ζωγράφου] και την εγκαινιάζουμε ως χώρο πολιτισμού και αναψυχής».

Σε όσους, ωστόσο, έχουν τη στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, είναι γνωστό πως η Βίλα Ζωγράφου ανέκαθεν υπήρξε ανοιχτή στην τοπική κοινωνία.

Ως κινηματικό «τυράκι», ο Δήμος προσθέτει: «Μέσω της προαιρετικής προσφοράς τροφίμων και φαρμάκων, εκ μέρους των θεατών, ενισχύσουμε το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου».

Να θυμίσουμε απλώς ότι ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Βίλα Ζωγράφου λειτουργούσε από το 2011, διοργανώνοντας και φιλοξενώντας πληθώρα πολιτικών, πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων, καθώς και στεγάζοντας σειρά κινηματικών δομών.

Τα ξημερώματα της 13ης Μαρτίου του 2017 εκκενώθηκε από δυνάμεις καταστολής της «αριστερής» συγκυβέρνησης.

Με πληροφορίες από: http://www.zografou.gov.gr/music-now-2017-2/

Παρελθόν για τον Alpha η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

 29/05/2017

No Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.