Σοκ προκαλεί η κατάθεση του πιστού στρατιώτη του Σώρα, Μπαλαντίνα, για τη δολοφονία της Θώμη Κουμπούρα

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της νύχτας του εγκλήματος και της σκηνής της δολοφονίας με θύμα την 45χρονη παιδοψυχίατρο, Θώμη Κουμπούρα, από τον δράστη Χρήστο Μπαλαντίνα.

«Έπρεπε να γράψω κείμενα για τους προδότες που ανακάλυψα. Η Θώμη ήταν η κρυφή μου δύναμη, η ασπίδα της νόησης, η θεά Αθηνά μου και ο κρυφός μου έρωτας. Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι τη χρειάζομαι και έφτασα στη Λαμία (…) Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα. Της είπα ‘θεά μου χρειάζομαι τη νόησή σου, έχουμε μεγάλη προδοσία’. Ήμουν σε μεγάλη ένταση (…) Της είπα ότι πρέπει να παραιτηθώ τελείως και από απλό μέλος της οργάνωσης. Μετά αρχίσαμε να γράφουμε. Γράφαμε για ώρα. Δεν μπορούσα να κάτσω ήρεμος, έφερνα γύρους στο σπίτι. Είχε ένα χαλί με μαιάνδρους που είναι σύμβολο των Ελλήνων. Εκεί έφερνα πάνω κάτω, η θεά μου έγραφε (…) Μετά τηλεφώνησα σε έναν συνέλληνα. Μου είπε ‘αδερφέ σου έρχεται και άλλο χτύπημα, ο Καλόγερόπουλος έβγαλε ανάρτηση να δηλώσουν όλοι ποιοι πήραν βότανα και έλαια από εσένα’. Αυτός έφταιγε για όλα. Έβλεπε τα βότανά μου, μου έλεγε μπράβο. Του έδινα συνταγές και θεραπείες για τον φλεβίτη που είχε. Ζήταγα μόνο την πρώτη ύλη. Έχω θεραπεύσει καρκίνους και λευχαιμίες. Μετά κατάλαβα την πλεκτάνη που μου έστηνε (…) Η έντασή μου ήταν τεράστια. Είπα Θώμη μου με χτυπάνε πολύ γρήγορα. Ο Ιατρικός Σύλλογος ετοιμάζει μηνύσεις. Όλα έφερναν στο μυαλό μου (…) Μετά η Θώμη ξάπλωσε και σκεπάστηκε. Ανέβηκα πάνω της και είπα ‘θεά μου έλα να κάνουμε τώρα ένα γνήσιο Έλληνα, έναν ημίθεο. Πήγα να τη φιλήσω. Με σταμάτησε. Μου είπε κατέβα κάτω. Κατέβηκα και στάθηκε μπροστά της. Μου είπε: ‘Άκου ο κύκλος σου τελείωσε. Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και από αυτά τα στοιχεία μπορεί να είσαι και ανθέλληνας’. Έμεινα αποσβολωμένος».

Κατόπιν, περιγράφει τη σκηνή του εγκλήματος: «Ύστερα η Θώμη μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της. Την κοίταξα στα μάτια και της είπα: ‘βρ… με εκμεταλλεύτηκες τόσο καιρό για να περνάς καλά, με πρόδωσες και μένα και τον αγώνα μας και το έθνος μας’ και της άστραψα ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Πήγα να την πιάσω, έβαλε τα πόδια της και με έσπρωξε. Έπεσε κάτω και κοπάνησα κάπου. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος μεγάλος πράσινος ζωντανός, άκουγα φωνές μέσα μου, οντότητες φωτεινές που λέγανε ‘είναι ο δράκος το…’, πρέπει να σκοτώσεις το δράκο». Έπρεπε να σκοτώσω το δράκο. Άρχισα να χτυπάω με τα χέρια, με τα πόδια, μου έλεγαν φωνές να σκοτώσω το δράκο, αυτός έβγαζε πολλά κεφάλια. Η Θώμη δεν ήταν εκεί, η θεά μου ήταν στο μυαλό μου, μου έλεγε και αυτή να τον σκοτώσω το δράκο γιατί αυτός δεν την άφηνε να κάνει παιδί. . Στο δωμάτιο πετούσαν σαύρες, απόκοσμα πλάσματα, πάλευα, κόψε το κεφάλι μου έλεγαν να μη βγάζει άλλα».

Με την κατάθεσή του δείχνει ότι παραμένει τυφλά πιστός στον Αρτέμη Σώρρα, στον οποίο προσέφυγε για να αποδείξει τη σε βάρος του πλεκτάνη: «Συγκέντρωσα τα στοιχεία για να τα παραδώσω στο πρόεδρο. Αυτό έγινε τη Δευτέρα ή Τρίτη (26-27/1/17) (…) Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι όλοι γύρω του είναι προδότες και φορούν το προσωπείο του συναγωνιστή».

 

Οι ιερείς έψαλαν με τάμπλετ στον Αγιασμό των Υδάτων στη Δεξαμενή [ΦΩΤΟ]

 06/01/2017

Ο Χρυσόγονος έφυγε από ουζερί μόλις έμαθε ότι έρχεται ο Τσίπρας

 06/01/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.