Συμβολικός αποκλεισμός των κεντρικών της ALPHA BANK από αλληλέγγυους στον Τάσο Θεοφίλου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30 ο 25λεπτης διάρκειας συμβολικός αποκλεισμός των εισόδων του κεντρικού κτιρίου και του παρακείμενου υποκαταστήματος της ALPHA BANK στην Αθήνα από δεκάδες αλληλέγγυες & αλληλέγγυους στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια και κολλήθηκαν αυτοκόλλητα, τα οποία προπαγάνδιζαν την πορεία αλληλεγγύης του Σαββάτου 24 Ιουνίου.

Δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις με πελάτες και τους συνήθεις περίεργους διερχόμενους (ένας εκ των οποίων ισχυρίστηκε ότι ήταν απόγονος του Αθανάσιου Διάκου!), που αντιμετωπίστηκαν με ψυχραιμία και, όπου ήταν δυνατόν, και με χιούμορ.

Διασκεδαστική υπήρξε, εξάλλου, και η εικόνα των κουστουμαρισμένων σεκιουριτάδων, οι οποίοι, δευτερόλεπτα αφότου ολοκληρώθηκε ο αποκλεισμός, έσπευσαν με μανία να αφαιρέσουν τα αυτοκόλλητα.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου έχει καλεστεί κεντρική πορεία το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι με αφετηρία την πλατεία Μοναστηρακίου.

Την Τρίτη 27 Ιουνίου διεξάγεται η επόμενη δικάσιμος, οπότε και θα αγορεύσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ενώ η ανακοίνωση της ετυμηγορίας αναμένεται στις 6 ή τις 7 Ιουλίου.

Πηγή φωτογραφίας: https://apatris.info/antapokrisi-apo-paremvasis-allilengyis-ston-t-theofilou/

Ο αναξιόπιστος κύριος Τραμπ

 29/05/2017

Παράρτημα Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού: Ένα κείμενο από τον αναρχικό κρατούμενο Σπύρο Φατούρο

 05/07/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.