Παππάς: Η Γερμανία δεν βάζει και τα δύο πόδια στην Ε.Ε. [BINTEO]

Η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με τις συνέπειες της στάσης που κρατά το Βερολίνο, διότι «η Γερμανία δεν θέλει να βάλει και τα δύο πόδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο κ. Παππάς ακόμη και εντός των θεσμών, υπάρχει διαφωνία για τα θεμελιώδη οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας, εκτιμώντας πως το πρόγραμμα υπεραποδίδει, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες».

Ο κ. Παππάς ανέφερε πως, σύμφωνα με πληροφορίες της κυβέρνησης, μόνο μία πλευρά διαφώνησε με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το έκτακτο επίδομα προς τους συνταξιούχους. «Υπάρχει ένα συντηρητικό κόμμα στην Γερμανική κυβέρνηση, ένα αριστερό, στην ελληνική κυβέρνηση είναι αναμενόμενο να υπάρχει αντιπαράθεση».

Για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο υπουργός τόνισε πως το Ταμείο είναι στο πρόγραμμα όχι κατόπιν ελληνικού αιτήματος αλλά «επειδή το ζήτησαν άλλες χώρες». «Το δίλημμα δεν το έχει η Ελλάδα αλλά η άλλη πλευρά », είπε ο κ. Παππάς.

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ

 07/01/2017

Τελευταία μέρα σήμερα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2017

 09/01/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.