Ο Χρυσόγονος έφυγε από ουζερί μόλις έμαθε ότι έρχεται ο Τσίπρας

Η πιο αμήχανη συνάντηση Τσίπρα – Χρυσόγονου και μάλιστα σε θεσσαλονικιώτικο ουζερί  αποφεύχθηκε στο παρά ένα μετά την ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων ανάμεσα στην ευρωβουλευτή και στο μαξίμου.

‘Οπως γράφει το voria.gr, οι δύο άντρες παρ’ολίγο να συμπέσουν στο ουζερί «Αγορά» όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη το μεσημέρι της Πέμπτης καθώς εργάστηκε στο γραφείο του στην Θεσσαλονίκη.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ήταν καλεσμένος στο γεύμα με τον Πρωθυπουργό, είχε προσκληθεί σε φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε στο ίδιο μαγαζί ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του.

Ο κ. Χρυσόγονος πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 3, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί ήταν ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του πιστού στρατιώτη του Σώρα, Μπαλαντίνα, για τη δολοφονία της Θώμη Κουμπούρα

 06/01/2017

Ο Γ. Κοτανίδης για τις αποδοκιμασίες του Αλ. Τσίπρα στην παράσταση «Ομπίντα, Οι τελευταίες ώρες του Νίκου Ζαχαριάδη»

 06/01/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.