Ο Χίτλερ ήταν κυριολεκτικά τζάνκι

Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στην Ιστορία, ήταν κυριολεκτικά τζάνκι, καθώς έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών απο τα οποία ήταν απόλυτα εξαρτημένος, σύμφωνα με μελετητές που έγραψαν το βιβλίο «Ναρκωτικά στο Τρίτο Ράιχ».

Όπως αναφέρουν ο Χίτλερ δεν ήταν ικανός ούτε καν να παραστεί στα στρατιωτικά του συμβούλια, εάν δεν έπαιρνε τη δόση του από κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη ή οπιούχα, λέει το βιβλίο.

Σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που περιγράφονται στο βιβλίο, ο συγγραφέας Νόρμαν Οχλερ, περιγράφει πως «οι φλέβες του Χίτλερ ήταν τόσο «σπασμένες»» κατά το τέλος του 1944, που ακόμα και ο προσωπικός του γιατρός «δεν μπορούσε σχεδόν να τις εντοπίσει». Κι όταν κατόρθωσε να τρυπήσει το δέρμα, «ακούστηκε ήχος σαν κάτι που έσπαγε». 

Σε άλλη περίπτωση, που επίσης αναφέρεται στο βιβλίο, ο Χίτλερ είχε επισκεφθεί το σπίτι του στο Ομπερσάλτσμπεργκ, για διακοπές. Εκεί, λέει ο Οχλερ, καθόταν στο παγωμένο σπίτι κι έκανε ο ίδιος τους ήχους από τα αγαπημένα του όπλα. Μάλιστα, σημειώνει χαρακτηριστικά, αν το έκανε αυτό «φτιαγμένος» από ναρκωτικά, «είναι άγνωστο»!


Ο Χίτλερ πάντως δεν ήταν ο μόνος από το Τρίτο Ράιχ που έκανε ναρκωτικά. Σύμφωνα με το βιβλίο, πολλοί Γερμανοί έκαναν χρήση μεθαμφεταμίνης, μέσω του χαπιού Pervitin

Με αυτό το χάπι λέγεται πως ξεκίνησε και ο Χίτλερ, ο οποίος όμως, καθώς ο πόλεμος εξελισσόταν και τα πράγματα γίνονταν γι’ αυτόν πιο αγχωτικά, χρειάστηκε κάτι πιο «βαρύ». Ο γιατρός του Φύρερ, λέει ο Οχλερ, ήταν διατεθειμένος να του κάνει ένεση με οτιδήποτε, αρκεί να τον έβλεπε ικανοποιημένο. Έτσι ο Χίτλερ έφτασε στο σημείο να κάνει καθημερινά ενέσεις κοκαΐνης και άλλων οπιούχων.

Μια από τις ιστορίες που αναφέρει ο Όχλερ, έχει πρωταγωνιστές τον Χίτλερ και την ερωμένη του Εύα Μπράουν, που τον ακολουθούσε και στην χρήση ναρκωτικών. Μετά από μια νύχτα πάθους υπό την επήρεια ναρκωτικών, ο Χίτλερ δεν άφησε τον γιατρό του να τον εξετάσει για να μην δει στο σώμα του τα σημάδια από το άγριο πάθος της Εύας.

Τα φασιστικά μορφώματα στην Ελλάδα

 26/02/2017

Οι δανειστές (ξανα)ήρθαν: Οι προτάσεις της Ελλάδας και των θεσμών που έχουν πέσει στο τραπέζι

 28/02/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.