Κλοπή πανάκριβων διαγνωστικών μηχανημάτων και από το νοσοκομείο Λαμίας

Κλοπή διαγνωστικών μηχανημάτων μεγάλης αξίας σημειώθηκε τα ξημερώματα και από το Νοσοκομείο Λαμίας, μετά τα ανάλογα κρούσματα πριν από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας και την Κυριακή από το Νοσοκομείο του Βόλου.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, τα μηχανήματα εκλάπησαν από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό – Ενδοσκοπικό εργαστήριο στον 4ο όροφο του ιδρύματος και ήταν κλειδωμένα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που αφαιρέθηκαν και για την αξία τους, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν κλέψει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο κολονοσκόπια, ένα βρογχοσκοπικό και ένα γαστροσκοπικό μηχάνημα συνολικής αξίας περίπου 100.000€.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση και για το σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα αλλά και για τους τρόπους πρόσβασης στους χώρους, μέσω εσωτερικού ασανσέρ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια εβδομάδα είχαν κλαπεί από το νοσοκομελιο Άγιος Σάββας πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα και εργαλεία, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι κι από το νοσοκομείο Βόλου είχαν κλαπεί δύο γαστροσκόπια.

Μαρτυρία 14χρονου για τη «Μπλέ Φάλαινα» [ΒΙΝΤΕΟ]

 22/05/2017

Οι μυστικοί κανόνες του Facebook για το σεξ, τη βία και την τρομοκρατία

 22/05/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.