Καραμανλής: Βολές κατά Τσίπρα και αιχμές κατά Μητοστάκη για το Κυπριακό

Βόλες κατά του πρωθυπουργού Αέξη Τσίπρα αλλά και αιχμές ακτά του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη αφήνει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής για το χειρισμό του Κυπριακού. Ο κ. Καραμανλής  στη σκιά της συνάντησης Τσίπρα-Μητσοτάκη τη Δευτέρα για το Κυπριακό, υποστηρίζει  σε συνομιλητές του ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί στο πλευρό των Κυπρίων και όχι να σύρεται πίσω από τις εξελίξεις χωρίς ενιαία γραμμή.

Μάλιστα, σε μια εκ των εκμυστηρεύσεών του, φέρεται να είπε πως πρέπει όλοι να δουν και να μελετήσουν πως κινήθηκε η κυβέρνηση με τον ίδιο Πρωθυπουργό το 2004 στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, όταν πριν από αυτό ζήτησε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.

Ο Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με συνομιλητές του, φέρεται να υποστηρίζει ότι η τακτική του Αλ. Τσίπρα έναντι των πολιτικών αρχηγών είναι παρελκυστική, ενώ αφήνει και αιχμές για την αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως και αυτή έπρεπε να αντιπροτείνει στον πρωθυπουργό σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ώστε να χαραχθεί ενιαία εθνική γραμμή. 

Βόλες Πολάκη για το σκάνδαλο της Novartis

 10/01/2017

Η εισαγγελέας του Αρειου Παγου πρότεινε τη μη έκδοση των δύο Τούρκων στρατιωτικών

 10/01/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.