Για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη 10 εκ των συλληφθέντων της 17ης Νοεμβρίου

(Πηγή φωτογραφίας: ert.gr)

Ελεύθερα αφέθηκαν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 10 από τα άτομα που συνελήφθησαν στην περιοχή των Εξαρχείων στις 17 Νοεμβρίου και τα οποία βαρύνονται με πλημμεληματικές κατηγορίες μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη τους στο κτίριο 7 της οδού Ευελπίδων.

Κατά τη σημερινή αυτόφωρη διαδικασία δόθηκε αναβολή, προκειμένου οι κατηγορούμενοι να προετοιμάσουν τις απολογίες τους, ενώ, όπως συνήθως, απουσίαζαν οι 7 μάρτυρες κατηγορίας αστυνομικοί των ΜΑΤ.

2 εκ των συλληφθέντων, στους οποίους αποδόθηκαν κακουργηματικές κατηγορίες, παραμένουν κρατούμενοι.

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι τουλάχιστον 3 από τους κατηγορούμενους. Ένας εξ αυτών ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα όταν δικηγόροι και θαμώνες της περιοχής  των Εξαρχείων έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του βάναυσου ξυλοδαρμού του από άντρες των ΜΑΤ.

Εξαιρετικά προκλητικές υπήρξαν για άλλη μια φορά οι δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απαγόρευσαν την είσοδο στην αίθουσα της Ευελπίδων σε μεγάλο αριθμό αλληλέγγυων.

Αξίζει, μάλιστα, να επισημανθεί ότι ένας από τους διμοιρίτες, ο πιο θρασύς, βιντεοσκοπούσε εμφανώς τους συγκεντρωμένους, γεγονός που όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποκρύψει, αλλά το παραδέχτηκε όταν του επισημάνθηκε από συνήγορο συλληφθέντα και άλλους αυτόπτες.

Κριστόφ Ζανούσι: «Υπάρχει ένα στοιχείο παραίτησης στην επιλογή του να γίνεις καλλιτέχνης»

 06/11/2017

No Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.