Εταιρεία security απαγόρευσε στον Μανόλη Γλέζο να δει το παιδί των Ρούπα- Μαζιώτη

Ο Μανόλης Γλέζος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το νοσοκομείο Παίδων όπου κρατείται ο εξάχρονος γιος των Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη για να το δει και να του προσφέρει ένα παιχνίδι, αλλά η εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης του νοσοκομείου του απαγόρευσε την όποια επαφή με το παιδί.

Όπως ανακοινώνεται στην «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες» σε κείμενο που υπογράφει ο Μ. Γλέζος:

«Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία ο Σταύρος Κοντονής διαβεβαιώνει ότι το 6χρονο παιδί της Πόλας Ρούπα δεν συνελήφθη και δεν κρατείται, σήμερα το μεσημέρι (7/1) ο Μανώλης Γλέζος πήγε στο Νοσοκομείο Παίδων να δει το παιδί και να του προσφέρει ένα παιχνίδι.

Όμως η Ιδιωτική Εταιρεία φύλαξης του Νοσοκομείου δεν του επέτρεψε καμία επαφή επικαλούμενη Εισαγγελική εντολή. Μετά από αυτό είναι πλέον σαφές, ότι το 6χρονο παιδί κρατείται«.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

 

«Αποτελεί ντροπή και προσβολή κάθε ίχνους δημοκρατίας και ανθρωπισμού, το γεγονός, ότι οι αρχές, με την κάλυψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης, αρνούνται, σε μια επίδειξη βαρβαρότητας, να δώσουν την επιμέλεια του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα στα άμεσα συγγενικά του πρόσωπα, στη μάνα και την αδελφή της, όπως έχει ζητήσει και η ίδια η μητέρα του.

Είναι αδιανόητο και πράξη αγριότητας και τυφλής εκδίκησης ένα εξάχρονο παιδί να βρίσκεται κρατούμενο και μάλιστα σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Παίδων, υπό την αυστηρή φρούρηση αστυνομικών δυνάμεων και ιδιωτικής security.

Το γεγονός ότι το εξάχρονο παιδί βρίσκεται κρατούμενο σε απομόνωση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι απαγορεύτηκε στον Μανόλη Γλέζο από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του Νοσοκομείου να δει το παιδί και να του προσφέρει ένα παιχνίδι.

Εδώ και τώρα το παιδί να αποδοθεί στα συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με την απαίτηση των γονιών του».

Ρούπα-Μαζιώτης: «Διεξάγεται πόλεμος εναντίον του παιδιού μας»

 07/01/2017

«Βουλιάζουν» στα χιόνια οι σκηνές των προσφύγων στα νησιά

 07/01/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.