Εκνευρισμός στο Μαξίμου: Κατά της προσωρινής προστασίας Μαρινόπουλου ο εκπρόσωπος του Δημοσίου

Έντονο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα του ομίλου για χορήγηση προσωρινής προστασίας.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δημοσίου το ποσό της οφειλής ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο λόγος που τάσσεται κατά του αιτήματος χορήγησης προσωρινής προστασίας.

Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας στο Πρωτοδικείο έγινε λόγος για το μεγάλο κανόνι που θα σκάσει στην αγορά σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση.

Το δικαστήριο θα εκδώσει σήμερα την απόφασή του, ενώ οι κύριες αιτήσεις για υπαγωγή στο άρθρο 99 θα συζητηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη σημερινή συζήτηση πρόσθετες παρεμβάσεις για τη χορήγηση δικαστικής προστασίας στον όμιλο έκαναν οι τράπεζες, το ΙΚΑ, σωματεία εργαζομένων αλλά και μεμονωμένες επιχειρήσεις.

Από την πλευρά τους, τα σωματεία των εργαζομένων επιζητούν την εξυγίανση προκειμένου να διασφαλισθούν τα δικαιώματά τους και να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας.

Οι δικηγόροι του ομίλου Μαρινόπουλος δεσμεύτηκαν ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να να εξοφλήσει όλες τις οφειλές προς τους εργαζόμενους και να διασφαλίσει τα δικαιώματά τους. Μάλιστα όπως είπαν τις τελευταίες ώρες στρατηγικός επενδυτής εκδήλωσε ενδιαφέρον για την είσοδό του στον όμιλο.

 

 

 

 

 

 

Είχαν στήσει γραφείο χαρτομαντείας και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες

 01/07/2016

Λέιλα Χάλεντ: «Κοιμόμαστε και ονειρευόμαστε την Παλαιστίνη»

 01/07/2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.