Αρτέμης Σώρρας, ο ψευδοπροφήτης…

Η πρόσφατη άγρια δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία έφερε στο προσκήνιο την ακροδεξιά οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα Ελλήνων Συνέλευσις, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τόσο η ίδια όσο και ο φερόμενος ως δολοφόνος της ήταν μέλη της οργάνωσης αυτής.

Ήδη από τη μεριά του Αρτέμη Σώρρα επιχειρείται αποστασιοποίηση από τον φερόμενο ως δολοφόνο. 
Η τακτική αυτή θυμίζει έντονα τα όσα έγιναν μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα από τον Γ. Ρουπακιά, όταν και η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να κρύψει ότι ο δολοφόνος ήταν στέλεχός της.
Οι ομοιότητες της δράσης της Χρυσής Αυγής και της Ελλήνων Συνέλευσης είναι αρκετές, καθώς και οι δύο οργανώσεις ξεπήδησαν μέσα από τη μνημιονιακή καταστροφή και τη βίαιη φτωχοποίηση ενός σημαντικού κομματιού του ελληνικού λαού.
Τόσο η Χρυσή Αυγή, όσο κι ο Αρτέμης Σώρρας επιδιώκουν να διευρύνουν την πολιτική τους επιρροή συνδράμοντας τους πεινασμένους, όχι για να τους βοηθήσουν να σταθούν στα πόδια τους, αλλά περιμένοντας από αυτούς να φιλήσουν το χέρι που τους ταΐζει.
Ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε στο προσκήνιο ως ένας γραφικός που υποστήριζε ότι έχει αποκτήσει πολλές εκατοντάδες δισεκατομμύρια πουλώντας τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, ένα ποσό που ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος της χώρας.
Πατώντας στην αγωνία των υπερχρεωμένων συμπολιτών μας, η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα τους ζητάει έναντι ενός ποσού να της παραχωρήσουν τη διαχείριση των χρεών τους προκειμένου να τους τα αποπληρώσει. 
Καθόλου τυχαία, την ίδια περίοδο τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης σε όλη την Ελλάδα πολλαπλασιάζονται, προκαλώντας ερωτήματα.
Προκειμένου να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχεται για τα όσα ανεκδιήγητα υποστηρίζει, ο Αρτέμης Σώρρας καταφεύγει στη συνωμοσιολογία, μια διαβρωτική ρητορεία για εχθρούς που κρύβονται παντού και απειλούν τον «δίκαιο» αγώνα του. 
 
Πόσο επικίνδυνο είναι όμως τα μέλη της οργάνωσης να φανατίζονται βλέποντας παντού εχθρούς και προδότες, πιστεύοντας ότι βρίσκονται συνεχώς υπό πολιορκία;
Και πόσο διαφέρει η συγκεκριμένη τακτική από αυτήν μιας παραθρησκευτικής οργάνωσης;

πηγή: Αυγή

Οικονομικά τα κίνητρα της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία

 04/01/2017

Συμπλοκή Σύρων προσφύγων και αλλοδαπών διακινητών στο κέντρο της Αθήνας

 04/01/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.