«Αυτά που μας χωρίζουν» και «αυτά που μας ενώνουν» [ΒΙΝΤΕΟ]

Καμιά φορά οι άνθρωποι εντοπίζουν δύσκολα όσα τους ενώνουν με τους άλλους, αλλά βρίσκουν με μεγάλη ευκολία όσα νομίζουν πως πρέπει να τους χωρίζουν. Αυτό είναι το κόνσεπτ της νέας διαφήμισης που κυκλοφόρησε η τηλεόραση της Δανίας TV2 με το οποίο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα κατά των διακρίσεων και υπέρ της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Στην αρχή όλοι είναι στο δικό τους στρατόπεδο, χωρισμένοι σε ομάδες και αντικρίζοντας με καχυποψία τους συνανθρώπους τους. Ωστόσο μέσα σε τρία λεπτά και με εντυπωσιακή ευκολία το σποτ «Us vs Them» δείχνει έναν νέο τρόπο αντίληψης που ενώνει τους ανθρώπους. Αρκούν κάποιες απλές ερωτήσεις που αφορούν στην καθημερινή ζωή, σε κοινές καταστάσεις που πολλοί από τις διαφορετικές «ομάδες» έχουν ζήσει, αλλά δεν το γνωρίζουν. Στα βιώματα και τα όνειρα του καθενός.

Σε μια εποχή που ο διχασμός, η σύγχυση, ο ρατσισμός, ο διαχωρισμός και ο πανικός κυριαρχούν στην κοινωνικοπολιτική ζωή όλου του κόσμου, αυτή η διαφήμιση πιο επίκαιρη από ποτέ, παρουσιάζει «αυτά που μας χωρίζουν» και «αυτά που μας ενώνουν».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Η Ισπανία φορολογεί τον ήλιο [BINTEO]

 17/02/2017

Για πρώτη φορά στο φως βίντεο-ντοκουμέντο από την κηδεία του Στάλιν

 11/03/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.